Wie we zijn

AI in Bedrijf is een start-up die in 2021 is opgericht door Gerard Groenewegen. Sinds juli zijn we begonnen met het organiseren van AI-awareness sessies.
Er zijn een aantal specialisten in vaste dienst en daarnaast wordt gebruik gemaakt van een netwerk van partner bedrijven zodat er een kernteam van brede AI specialisten beschikbaar is.

Gerard Groenewegen Founder en CEO

Gerard is een ervaren manager, consultant en ondernemer. Na een carrière in het bedrijfsleven die in 1988 begon, is hij in 1999 voor zichzelf begonnen.
Tijdens de Corona crisis kreeg hij meer tijd om na te denken en besloot hij dat het tijd was om een nieuwe activiteit te beginnen met een nieuw elan en nieuwe ambitie, AI in Bedrijf.
Gerard combineert een ICT achtergrond met business strategie kennis (MBA 2004) en bedrijfskundige innovatie en managementkennis (MSc 2011). In 2021 heeft hij zijn AI kennis opgefrist met de populaire Machine Learning course van Stanford University van Andrew Ng.
Gerard wil met AI in Bedrijf organisaties helpen de eerste stappen te zetten rond het gebruik van AI om de winstgevendheid te vergroten of de efficiency en effectiviteit te verhogen. Het betreft winstgevende AI met in achtneming van de ethische regels en eisen.