Onze pitch!

  • Aangezien weinig van de AI Machine-learning implementaties, die productie halen, een ROI van betekenis laten zien, is het van cruciaal belang om voorbereid te zijn op de belangrijkste uitdagingen als een organisatie met AI aan de slag gaat.
  • AI in Bedrijf is opgericht om middelgrote bedrijven en gemeenten de eerste stappen te laten maken met het toepassen van AI binnen hun organisatie.
  • Deze organisaties horen veel over AI en denken mis ik de boot niet? En vragen zich af, waar te beginnen met weinig financiële, organieke en ethische risico’s?
  • AI in bedrijf biedt voorlichting en management consultancy en ondersteunt organisaties om via idee generatie en uitwerking in business cases te komen tot een kansrijk startpunt en implementatie plan inclusief management van ethische en juridische risico’s.
  • Hierdoor kunnen deze organisaties op een goed onderbouwde wijze starten met AI en middels een gecontroleerd implementatie traject, in beheerste kleine stappen steeds concreter toewerken naar een succesvolle toepassing.

Als u nu meer wilt weten schrijf u dan in voor een AI Awarenesss sessie van een dagdeel. In een dagdeel leert u wat er allemaal mogelijk is met AI en hoeveel AI er al om ons heen en in het dagelijkse leven wordt gebruikt. Stuur ons hier een bericht om u aan te melden.

Indien u meer wilt weten over de aanstaande EU AI ACT en wilt weten hoe u uw organisatie hiervoor klaar kunt maken kunt u zich zich aanmelden voor de pilot Workshop AI Compliance die we aan het ontwikkelen zijn. De pilots worden tegen sterke kostenreductie bij uw organisatie gehouden.

Op deze site kunt u ook meer informatie terug vinden, bekijkt u gerust de toepassingen en uitleg. Het is onze ervaring echter dat het vaak abstract blijft en daarom adviseren we u om een workshop te volgen.